Hållbar utveckling A


HUAVälkommen till Hållbar utveckling A 2018!

Om du har frågor om kursen så tveka inte att höra av dig till oss i kursledningen. Vi nås på våra mailadresser sanna.gunnarsson@cemus.uu.se och alexis.engstrom@uadm.uu.se.

Här hittar du kursens Välkomstbrev

Här hittar du vårt kursinfohäfte med all viktig information om kursen.


 Senaste uppdateringar

  • 15/10: Nu på onsdag, 17 oktober, är föreläsningen kl. 10-12 tyvärr inställd. Vi hade hoppats få hit Sofia Wiberg som fick ställa in sin föreläsning tidigare under kursen, men det gick tyvärr inte att få till. Ta istället chansen att förbereda er inför fredagens seminarium enligt instruktionerna på kursportalen, så ses vi på workshopen klockan 13.15 istället! Idag är också sista dagen att anmäla er till vårens kurser, däribland det suveräna kursen Hållbar utveckling B!
  • 12/10: Nu finns en uppdaterad version av det preliminära schemat för period 2 här: Schema period 2
  • 5/10: Nu finns ett preliminärt schema för period 2! Ni hittar det här

 Delkurser

Hållbar utveckling A består av 5 olika delkurser, observera att delkurserna “Historiska perspektiv på miljö, utveckling och globalisering” & “Klimat, energi, ekosystem och resursanvändning i det moderna samhället” samläses med fristående kurser, klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kurs.


 Schema

Observera att för alla tider som inte anges med exakta minuter gäller akademisk kvart. Det innebär till exempel att ett tillfälle där det står 9-12 egentligen börjar 9:15. Alla seminarium är examinerande.

Om du behöver ladda ner schemat som pdf till din telefon så finns senaste versionen här:Schema period 1, uppdaterat 181016