Hållbar utveckling A


HUAVälkommen till Hållbar utveckling A 2017!

Om du har frågor om kursen så tveka inte att höra av dig till oss i kursledningen. Vi nås på våra mailadresser sanna.gunnarsson@csduppsala.uu.se och alexis.engstrom@uadm.uu.se.

Här hittar ni välkomstbrevet till kursen: Välkomstbrev 2017

och här finner ni kursen infohäfte: Kursinfohäfte 2017


 Senaste uppdateringar

  • 1/12 Uppdaterat schema med valfritt tillfälle med feedback och diskussion om era projekt på onsdag 6/12 kl. 9-10. Detta är ett drop-in tillfälle där ni kan komma och bolla eventuella frågor eller svårigheter med oss i kursledningen – ta chansen om ni har något i projektet som ni brottas med!
  • 27/11 Uppdaterat schema, OBS salsändring imorgon tisdag!
  • 22/11 Uppdaterat schema, observera flyttad föreläsning från 4/12 till 6/12

 Delkurser

Hållbar utveckling A består av 5 olika delkurser, observera att delkurserna “Historiska perspektiv på miljö, utveckling och globalisering” & “Klimat, energi, ekosystem och resursanvändning i det moderna samhället” samläses med fristående kurser, klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kurs.


 Schema

Observera att för alla tider som inte anges med exakta minuter gäller akademisk kvart. Det innebär till exempel att ett tillfälle där det står 9-12 egentligen börjar 9:15.

Om obligatoriska tillfällen: Alla seminarier och inlämningar är examinerande och därmed obligatoriska. Om något annat tillfälle (t.ex. en workshop) är examinerande och obligatoriskt så anges det i schemat. För övriga tillfällen gäller närvarokrav om 75%.

Om du behöver ladda ner schemat som pdf till din telefon så finns senaste versionen här:

Här finns schemat för första halvan av terminen