Hållbar utveckling A


HUAVälkommen till Hållbar utveckling A 2018!

Om du har frågor om kursen så tveka inte att höra av dig till oss i kursledningen. Vi nås på våra mailadresser sanna.gunnarsson@cemus.uu.se och alexis.engstrom@uadm.uu.se.

Här hittar du kursens Välkomstbrev

Här hittar du vårt kursinfohäfte med all viktig information om kursen.


 Senaste uppdateringar

  • 30/11: Uppdaterat schema. Då föreläsaren Veronica Brodén Gyberg som ni skulle haft på KE den 4 december kl. 10-12 är sjuk, så har vi dessvärre behövt flytta den föreläsningen till den 10 december kl. 13-15. Det innebär också att ni jobbar med era projektarbeten på förmiddagen den 4 december.
  • 27/11: Nu finns instruktionerna för den individuella skrivuppgiften på KE-sidan.
  • 15/11: Nu finns instruktionerna för seminarium 1 upplagda på KE-sidan.
  • 13/11: Schemaändring för i morgon onsdag: Vi har blivit tvugna att korta ner morgondagens workshop, och den börjar därför klockan 10:15 istället för 9:15. Tiderna för onsdagen är alltså 10:15-12:00 samt 13:15-15:00. Hjälp gärna till att sprida den här informationen så att alla nås av den.

 Delkurser

Hållbar utveckling A består av 5 olika delkurser, observera att delkurserna “Historiska perspektiv på miljö, utveckling och globalisering” & “Klimat, energi, ekosystem och resursanvändning i det moderna samhället” samläses med fristående kurser, klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kurs.


 Schema

Observera att för alla tider som inte anges med exakta minuter gäller akademisk kvart. Det innebär till exempel att ett tillfälle där det står 9-12 egentligen börjar 9:15. Alla seminarium är examinerande.

Om du behöver ladda ner schemat som pdf till din telefon så finns senaste versionen här:Schema period 2

Schemat till första perioden finns här:Schema period 1, uppdaterat 181016