Hållbar utveckling B


Välkommen till Hållbar utveckling B 2019

Vi som är kursledare för kursen heter Lovisa Håkansson & Sanna Gunnarsson.
Vi nås enklast via mail:
lovisa.hakansson@cemus.uu.se
sanna.gunnarsson@cemus.uu.se

 


Senaste uppdateringar

  • 8/4: Nu finns en kursutvärdering för Förändringsprocesser att fylla i på Studentportalen. Stort tack för all er feedback!
  • 5/4: Livsfilosofi-kursen har uppdaterat flertalet salar i sitt schema, p.g.a. större studentgrupp än väntat. Se schemat för dessa uppdateringar.
  • 26/3: Nu är schemat för sista perioden på kursen uppdaterat, en del ändringar har gjorts så kolla igenom det ordentligt!

Delkurser

Hållbar utveckling B består av 5 olika delkurser, observera att delkurserna “Tvärvetenskapliga och historiska perspektiv på värderingar, världsbilder och visioner”, “Ekologiska, ekonomiska, sociala och kulturella perspektiv på teknik” & “Livsfilosofiska perspektiv på individ, samhälle, miljö och utveckling” samläses med fristående kurser (under andra kursnamn). Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kurs, där finner ni information gällande litteratur, examination etc.


Schema

Observera att för alla tider som inte anges med exakta minuter gäller akademisk kvart. Det innebär till exempel att ett tillfälle där det står 9-12 börjar kl. 9:15.

 

Om du behöver ladda ner schemat som pdf till din telefon så finns senaste versionen här:

 


Arkiv

Här finns allt material från Hållbar utveckling B 2018

Här finns allt material från Hållbar utveckling B 2017

Här finns allt material från Hållbar utveckling B 2016