Hållbar utveckling B


Hållbar utveckling B 2018

Välkommen till Hållbar utveckling B vårterminen 2018. Vi som är kursledare för kursen heter Sanna Gunnarsson och Sara Andersson och nås enklast på våra mailadresser: sanna.gunnarsson@cemus.uu.se sara.andersson@cemus.uu.se

Här hittar du kursens kursinfohäfte

 


Senaste uppdateringar

  • 31/5 LF: Alla kompletteringsuppgifter upplagda
  • 25/5 Uppsats: Opponeringsinstruktioner uppladdade
  • 18/5 Uppdaterat schema, nya titlar i Livsfilosofin och tid för presentationer på hållbarhetsfestivalen
  • 15/5 Uppdaterat schema. Observera ny tid för opponering och kursavslutning, 30/5
  • 4/5 FP: Kompletteringsuppgifter upplagda.

Delkurser

Hållbar utveckling B består av 5 olika delkurser, observera att delkurserna “Tvärvetenskapliga och historiska perspektiv på värderingar, världsbilder och visioner”, “Ekologiska, ekonomiska, sociala och kulturella perspektiv på teknik” & “Livsfilosofiska perspektiv på individ, samhälle, miljö och utveckling” samläses med fristående kurser (under andra kursnamn). Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kurs, där finner ni information gällande litteratur, examination etc.


Schema

Observera att för alla tider som inte anges med exakta minuter gäller akademisk kvart. Det innebär till exempel att ett tillfälle där det står 9-12 egentligen börjar 9:15.

Om obligatoriska tillfällen: Alla seminarium är examinerande och därmed obligatoriska. Om något annat tillfälle (t.ex. en workshop) är examinerande och obligatoriskt så anges det i schemat. För övriga tillfällen gäller närvarokrav om 75%.

Om du behöver ladda ner schemat som pdf till din telefon så finns senaste versionen här:


Arkiv 2017

Här finns allt material från Hållbar utveckling B 2017